Master Shake - Shake Academy Skip to content

THE MASTER SHAKE

Exclusief online marketing jaartraject voor HIGH-AMBITIOUS ondernemers en marketeers.

Je barst van de energie, ambities en wilt doorbreken met online marketing...

Met een flinke dosis ondernemersgeest heb jij de ambitie om jouw markt op zijn kop te zetten. Je beseft dat de kansen die jij ziet, niet van vandaag op morgen gerealiseerd zijn. Je wilt jouw merk of bedrijf dan ook niet ‘gewoon’ in de markt zetten. Jouw plan is om ‘leading’ te worden en je concurrenten structureel een stap voor te zijn. Dit kost tijd, energie en doorzettingskracht. Maar alleen dat is niet genoeg. De perfecte Online Marketing Shake maak je niet alleen. Om jouw doel te bereiken, vind je het belangrijk om de juiste mensen om je heen te verzamelen. Gelijkgestemden, maar ook ervaren mentors en trainers die jou gedurende een jaar lang stimuleren om het uiterste uit jezelf en je business te halen.

Welkom bij The Master Shake

“IN GROTE LIJNEN WORDEN DE MEEST PRACHTIGE PLANNEN BEDACHT. HET SLAGEN ERVAN IS ECHTER ALTIJD AFHANKELIJK VAN DE DOORVERTALING NAAR DETAILNIVEAU.”

Mark Bongers

Oprichter Shake Academy

Past dit bij jou?

Dan focussen we samen op jouw online doorbraak!

The Master Shake is een intensief jaartraject, waarin we samen de diepte induiken om van jouw online marketingmix dé nummer 1 te maken in jouw markt.

Bij Mark heb ik niet alleen geleerd hoe je onderscheidend kunt zijn in je online marketingmix, maar ook hoe je dit combineert met de mindset van een online leader. Dankzij de inspiratie en lessen van Mark, heb ik in 2020 de stap durven zetten om mijn eigen merk te starten: Cloudpillo. We hebben de beddenmarkt flink wakker geschud, omdat onze marketing veel stappen voorloopt op de concurrentie. Ons bedrijf groeit als een raket, met 40.000 sales op Black Friday als onvergetelijke mijlpaal. Als journalisten van onder andere de Quote en De Ondernemer vragen hoe ik zo snel heb kunnen groeien, benoem ik altijd met trots de periode bij Mark.

Lars van der Wijst

Oprichter Cloudpillo

THE MASTER SHAKE TEAM

Deze specialisten gaan jou helpen met jouw online missie.

Mark Bongers

Met zijn 14 jaar Meta marketing ervaring is Mark Bongers de meest bekende Facebook en Instagram advertising specialist van Nederland en België. Als online ondernemer weet Mark heel snel de vinger op de zere plek te leggen en nieuwe strategieën te vertalen naar direct toepasbare stappen.

Na meer dan 3000 ondernemers geholpen te hebben bij hun Meta advertising, zag hij ondernemers die verder willen gaan dan een korte opleiding. Niet alleen door meerdere online kanalen te combineren (omnichannel), maar ook langer en intensiever willen samenwerken met gelijkgestemden om hun doel te behalen.

Waar een opleiding stopt, willen zij juist verder. En juist na de opleiding, komt een intensieve samenwerking het meest tot zijn recht. Binnen de Master Shake stelt Mark zijn online ondernemerservaring en zijn onbegrensde creativiteit tot je beschikking.

Meer lezen

“THE MASTER SHAKE IS HET ENIGE TRAJECT WAARBIJ IK EN MIJN TEAM SPECIALISTEN JE VAN A TOT Z VOLLEDIG BIJ DE HAND NEMEN IN ALLE FACETTEN VAN ONLINE MARKETING OP TOPNIVEAU.”

Mark Bongers

Oprichter Shake Academy

Mijn bedrijf was voordat ik Mark kende nauwelijks meer dan een uit de hand gelopen hobby. Volgers genoeg, maar dat vertaalde zich niet naar veel omzet. Dankzij Mark wist ik door te breken met mijn online advertising en is het uitgelopen op een miljoenenbusiness. Zonder Mark durf ik te zeggen dat mijn bedrijf er in deze hoedanigheid nooit zou zijn geweest.

Mark Verhees

Oprichter Voor Positiviteit

Het Master Shake traject is voor de ondernemer of marketeer die all-in wil gaan voor persoonlijke groei en structureel online succes. Voor de topper die beseft dat je in een jaar tijd een enorme impact kunt maken.

Dit krijg je in The Master Shake

NU EENMALIG

9997,-

exclusief BTW of 12 termijnen van 997,- per maand

Ga jij 100% voor deze stap? Een jaar lang samen intensief aan de slag?

Dan nodig ik jou graag uit om met elkaar in gesprek te gaan, via een matchgesprek.
Niet alleen om te kijken of The Master Shake inderdaad de plek is waar jij je groeiambities gaat realiseren. Ook om te bekijken of we jou mogelijk zouden kunnen matchen in een groepje met 4 andere gelijkgestemden. Kunnen wij jou niet direct matchen? Dan blijven we net zo lang op stand-by staan tot we de perfecte samenstelling bij elkaar hebben.

Let the Shake begin!

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, zeker. Juist! Als je nog niet begonnen bent, kun je meteen een vliegende start maken met een volledige omnichannel online marketingstrategie… Dit geldt natuurlijk ook voor bestaande bedrijven hoor. We gaan aan de slag met een strategie en jouw online marketing jaarplanning. 

Ja. Hiervoor hebben we een ‘junior’ groepje. Je hoeft er niet jong voor te zijn hoor ;-), maar we nemen je mee in alle beginselen van jouw onlinestrategie en helpen je deze te bepalen. Daarnaast geven we je ook alle tools en begeleiding om praktische zaken onder de knie te krijgen. Zoals bijvoorbeeld een campagne opbouwen in Meta. 

Dit komt doordat we heel intensief aan de slag gaan. We zijn erop gebrand om alleen maar high-ambitious ondernemers en marketeers te begeleiden. Het is een heel intensief jaartraject.

Nee, dit is niet mogelijk. Het Master Shake programma is samengesteld met het idee dat we 1 jaar lang samen met een coach jouw doelen gaan behalen.

Ja, je kunt de Master Shake in maximaal 12 termijnen betalen. Dit kun je kiezen op de betaalpagina. Wil je het in minder termijnen betalen? Neem dan contact met ons op.

Een werkgroep bestaat uit 5 ondernemers. We hebben voor dit aantal gekozen zodat jullie onze volledige aandacht krijgen en er voldoende ruimte is om iedereen zijn vraagstukken te kunnen behandelen.

ZET DIE KNOP OM EN CLAIM JE PLEK!

Schrijf je via onderstaand formulier in voor The Master Shake en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!