Coaching - Shake Academy Skip to content

NIEUW BIJ SHAKE

LET US

COACH YOU!  NEW 

COACH YOU!

1 uur per week

Wil jij als ondernemer graag bezig zijn met je online marketing, maar vind je het lastig om hier tijd voor vrij te maken? Of heb je hier wel tijd voor, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Misschien ben je juist wel al op de goede weg, maar wil je graag een sparringspartner die met je meedenkt. 

campagne specialist

In ons coachingsprogramma gaan wij samen met jou aan de slag om jouw online advertising op te schalen. We begeleiden je bij het opzetten en optimaliseren van jouw campagnes en denken we strategisch mee in jouw online marketing. 

maandelijkse fee

Wij maken een uur in de week tijd voor jou vrij om jou zo goed mogelijk op weg te helpen met jouw online marketing! Hiervoor betaal jij een maandelijkse fee van €500.

Ga je al lekker met je social ads, maar heb je toch behoefte aan extra ondersteuning? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: onze Shake Academy coaches staan wekelijks klaar om jou te helpen!

MEET OUR TEAM shakehands

MEET OUR TEAM shakehands

MEET OUR TEAM shakehands

Check jouw potentiële persoonlijke campagne specialist óf plan direct een gesprek in om écht kennis te gaan maken. We are ready!