Opleiding Meta Advertising Specialist - Shake Academy Skip to content

Opleiding Meta advertising specialist shakehands

Vakexpert worden op het gebied van de grootste social media platformen ter wereld

Facebook en Instagram maken het jou als online marketeer niet gemakkelijk...

Kortom: Hoog tijd om jezelf bij te scholen als Meta Ads Marketing Specialist

Maak kennis met de Shake Academy!

Wat ga je doen tijdens de opleiding?

Tijdens deze tweedaagse opleiding, ga je jezelf verdiepen in het Facebook & Instagram Advertentiebeheer.

Facebook instellingen

Het juist instellen van je Business Manager, Advertentieaccount en Facebookpagina.

Doelgroepen

Hoe formuleer jij je doelgroep? Wat is de optimale omvang? Wat zijn de beste doelgroepen om te benaderen in elke advertentiefase?

Facebook SEO

Hoe zorg je ervoor dat jouw website goed ingericht is voor het algoritme van Facebook? Hoe beter je dit doet, hoe relevanter jij bent voor Facebook.

Conversie optimalisatie

Welke beïnvloedingstechnieken kun jij gebruiken voor meer leads of klanten met je Facebook campagne en/of landingspagina?

Facebook ads funnels

Hoe pas jij het See, Think, Do, Care model toe? Welke advertenties laat jij je doelgroep zien om hen te overtuigen van jouw producten?

Budgetbepaling

Hoeveel budget kun jij het beste inzetten om je doelstellingen te behalen? De optimale budgetverdeling in de diverse advertentiefasen.

Analyseren ads

Hoe analyseer je jouw Facebook campagnes? Welke scores zijn belangrijk? Hoe optimaliseer je deze scores?

Opschaaltechnieken

Hoe zorg je ervoor dat jij het maximale uit je Facebook advertentiecampagne haalt? Ontdek alle opschaaltechnieken.

Dag 1

Duur: 

Ochtend- of middagdeel

Het bepalen van een (gepersonaliseerde) strategie en het juist instellen van de pixel

De eerste dag van de opleiding Meta Ads Marketing Specialist zal voornamelijk draaien om jouw ideale advertentiestrategie. Wij leren je op basis van bewezen marketingstrategieën, marketingpsychologie en marketingmodellen hoe jij jouw doelstellingen behaalt. Wij vertalen dit plan concreet naar jouw Meta campagnes, verdeeld over meerdere fasen.  

Tijdens het tweede deel van de dag kijken we mee hoe je de pixel op een juiste manier instelt, ook na de diverse privacymaatregelen. Dit zorgt ervoor dat je jouw doelgroep meetbare en gepersonaliseerde advertenties kunt tonen en helpen wij je op weg met de eerste voorbereidingen voor je advertenties, zoals het schrijven van perfecte advertentieteksten en het kiezen van de juiste doelgroepen. 

Dag 2

Duur: 

Ochtend- of middagdeel

Het opzetten van succesvolle Meta advertenties in de praktijk

Hoe zorg je ervoor dat jouw al jouw campagnestappen in Meta 100% traceerbaar zijn? Wanneer selecteer je welke doelstellingen voor je campagnes? Hoe bereik je de mensen die bereid zijn te kopen (doelgroepselectie)? Aan welke eisen dient een doelgroep te voldoen? Hoeveel budget kun je het beste inzetten om succesvol te zijn? Hoe kun jij doelgroepen en advertentiematerialen A/B-testen?

Tijdens de 2e opleidingsdag leer jij het Meta Advertentiebeheer tot in de kleinste details kennen. Niets blijft geheim. Dit alles zonder dat je technische kennis nodig hebt. Je leert hoe je jouw campagne op de allerbeste manier instelt en live zet. 

DEZE OPLEIDING IS AANBEVOLEN VOOR JOU WANNEER

DEZE OPLEIDING IS AANBEVOLEN

WANNEER

Goed om te weten...

Algemene
informatie shakehands

ALGEMENE INFORMATIE shakehands

ALGEMENE INFORMATIE shakehands

Zaken die fijn zijn om te weten. Wanneer de opleiding plaats zal vinden, de locatie, video opnames en onze één-op-één support. 

Op aanvraag.

Je kunt zelf kiezen of je de opleiding fysiek wilt volgen, of via een videoconference verbinding. De opleiding wordt gegeven vanuit onze opleidingsfaciliteit in Uden. Kies je voor het fysiek volgen van de opleiding, dan is eten en drinken inbegrepen tijdens de cursus.

 

De stof die wordt behandeld tijdens de fysieke opleiding is ook terug te vinden in de e-learning in de vorm van video’s. Zo kun je op je eigen tempo de opleiding nog eens terugkijken. Wel zo handig!

Deze opleiding is bedoeld voor (potentieel) ondernemers of ZZP-ers die al enige ervaring hebben met Meta Advertising.

Deze opleiding wordt gegeven in groepsverband. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 10 deelnemers. 

NRTO_keurmerk
Shake Academy is officieel NRTO-geaccrediteerd opleider. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van een erkend instituut.

WAAROM SHAKE ACADEMY?

0 +
FANS
0 +
GESLAAGDE CURSISTEN
0 + JAAR
ERVARING
0 +
ONLINE DEELNEMERS

Sinds 2015 helpen wij starters, ondernemers, zzp’ers en (marketing) professionals in Nederland en België met het bijscholen van hun vakkennis over online marketing door het geven van de meest uitgebreide en gedetailleerde marketing trainingen in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers. Het maakt hierbij niet uit of je weinig ervaring hebt in deze beroepsgroep, of al langere tijd actief bent. 

We zijn in Nederland en België marktleider op het gebied van marketing trainingen en opleidingen over Meta (Facebook en Instagram). Alleen door continu te blijven investeren in onze kennis en vaardigheden, kunnen we deze positie behouden. Sinds 2018 zijn wij officieel lid van de Insights Hub van Facebook en zowel bij Google als Facebook Preferred Marketing Partner. Iedere vier weken hebben we contact met Facebook Benelux over de nieuwste ontwikkelingen, technieken en kansen voor de beroepsgroep.”

Mark Bongers

Oprichter Mark Bongers Academy BV

STAP-OPLEIDINGEN shakehands

Schrijf je via onderstaand formulier in voor een STAP-opleiding. Normaal gesproken kost deze opleiding €998, maar met de STAP subsidie is deze geheel gratis! Reserveer jouw plek en wij nemen contact met je op!