Opleiding Google Ads Marketing Specialist - Shopping - Shake Academy Skip to content

opleiding google ads specialist starter -shopping shakehands

vakexpert worden op het advertentiegebied van 's werelds grootste zoekmachine: google

Google maakt het jou als online marketeer niet gemakkelijk...

Kortom: Hoog tijd om jezelf bij te scholen als Google Ads Marketing Specialist

Maak kennis met de Shake Academy!

Wat ga je doen tijdens de opleiding?

Tijdens deze tweedaagse opleiding, ga je jezelf verdiepen in het adverteren op de grootste zoekmachine ter wereld: Google.

Strategiebepaling

Adverteren in Google vergt een unieke aanpak. Maar hoe kan jij het beste adverteren op Google? Welke strategie werkt en welke niet?

Google Marketing Funnel

Op basis van bereik, interactie en actie formuleer je de ideale funnel waarmee jij je doelgroep overtuigt.

Targetingopties

Welke targetingopties zijn er mogelijk binnen de Google Ads Manager? Hoe maken we gebruik van retargeting binnen Google?

Plaatsingen

Waar gaat jouw advertentie het beste scoren? Ga jij ermee aan de slag of doet Google dat voor jou?

Typen Google Ads

Op welk soort advertenties gaan wij ons focussen? Leer hoe je een succesvolle Google-advertentie kan gaan creëren.

Extensies

Een belangrijk onderdeel van je Google Ads. Maar op welke moet je je focussen en hoe zet je deze succesvol in?

Analyseren ads

Hoe analyseer je jouw Google campagnes? Welke scores zijn belangrijk? Hoe optimaliseer je deze scores?

Opschaaltechnieken

Hoe zorg je ervoor dat jij het maximale uit je Google advertentiecampagne haalt? Ontdek alle opschaaltechnieken.

Dag 1

Duur:

Ochtend- of middagdeel

Jouw Google structuur voor succes

Tijdens de eerste dag van de opleiding Google Ads Marketing Specialist gaan we het Google advertentieplatform beter leren kennen. We gaan een (gepersonaliseerde) strategie bedenken en uitwerken die past bij jouw leer- en ontwikkelingsproces. 

Door middel van onze Google marketing funnel kunnen we tijdens het 2e deel van de dag jouw strategie extra kracht bijzetten. De targetingopties binnen de Google Ads manager worden ook stap-voor-stap doorlopen zodat we tijdens de 2e dag klaar zijn om een succesvolle Google advertentie te lanceren.

 

Dag 2

Duur: 

Ochtend- of middagdeel

Het opzetten, analyseren en opschalen van je (eerste) Google advertenties

De 2e opleidingsdag staat volledig in het teken van het lanceren van jouw Google Ads campagne. We leggen van A-Z uit hoe je een succesvolle campagne op zet, zonder dat je hier technische aanvangskennis voor nodig hebt.

Wanneer zijn resultaten optimaal? Hoe zorg je voor groei in het aantal kliks én conversies? We gaan aan de slag met het beoordelen van advertentieresultaten. Aan de hand van meerdere opschaaltechnieken, dagen wij jou uit om je traffic via Google te stabiliseren en structureel te laten groeien. Hierdoor sta je in de toekomst niet voor verrassingen.

DEZE OPLEIDING IS AANBEVOLEN VOOR JOU WANNEER

DEZE OPLEIDING IS AANBEVOLEN

WANNEER

Goed om te weten...

Algemene
informatie shakehands

ALGEMENE INFORMATIE shakehands

ALGEMENE INFORMATIE shakehands

Zaken die fijn zijn om te weten. Wanneer de opleiding plaats zal vinden, de locatie, video opnames en onze één-op-één support. 

Op aanvraag. 

Je kunt zelf kiezen of je de opleiding fysiek wilt volgen, of via een videoconference verbinding. De opleiding wordt gegeven vanuit onze opleidingsfaciliteit in Uden. Kies je voor het fysiek volgen van de opleiding, dan is eten en drinken inbegrepen tijdens de cursus.

 

De stof die wordt behandeld tijdens de fysieke opleiding is ook terug te vinden in de e-learning in de vorm van video’s. Zo kun je op je eigen tempo de opleiding nog eens terugkijken. Wel zo handig!

Deze opleiding wordt gegeven op startersniveau. Dit betekent dat je weinig tot geen ervaring hebt met het adverteren op Google. Wel is enige basiskennis in het vakgebied van online marketing aan te bevelen.

Deze opleiding wordt gegeven in groepsverband. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 10 deelnemers. 

NRTO_keurmerk
Shake Academy is officieel NRTO-geaccrediteerd opleider. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van een erkend instituut.

WAAROM SHAKE ACADEMY?

0 +
FANS
0 +
GESLAAGDE CURSISTEN
0 + JAAR
ERVARING
0 +
ONLINE DEELNEMERS

Sinds 2015 helpen wij starters, ondernemers, zzp’ers en (marketing) professionals in Nederland en België met het bijscholen van hun vakkennis over online marketing door het geven van de meest uitgebreide en gedetailleerde marketing trainingen in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers. Het maakt hierbij niet uit of je weinig ervaring hebt in deze beroepsgroep, of al langere tijd actief bent. 

We zijn in Nederland en België marktleider op het gebied van marketing trainingen en opleidingen over Meta (Facebook en Instagram). Alleen door continu te blijven investeren in onze kennis en vaardigheden, kunnen we deze positie behouden. Sinds 2018 zijn wij officieel lid van de Insights Hub van Facebook en zowel bij Google als Facebook Preferred Marketing Partner. Iedere vier weken hebben we contact met Facebook Benelux over de nieuwste ontwikkelingen, technieken en kansen voor de beroepsgroep.”

Mark Bongers

Oprichter Mark Bongers Academy BV