Opleiding Visual Content Designer met Canva - Shake Academy Skip to content

opleiding visual content designer met canva shakehands

advertentiemateriaal creëren via het meest bekende grafisch ontwerp platform: canva

Designen van online content (foto's en video's) als beginner zonder kennis van Photoshop?

Kortom: Hoog tijd om jezelf bij te scholen als Visual Content Designer met Canva!

Maak kennis met de Shake Academy!

Wat ga je doen tijdens de opleiding?

Tijdens deze tweedaagse opleiding ga je jezelf verdiepen in de basisprincipes van designen, branding en het ontwerpen van content met Canva.

Online Branding basisprincipes

Hoe vertaal je een idee naar een 'brand'? Wat maakt je branding onderscheidend?

Van Merk naar Visual Design

Hoe zet jij je merk en branding om naar tastbare visual designs? Wat zijn de belangrijkste regels voor een pakkend ontwerp?

Haal meer uit Canva

Hoe kun je professioneel gebruik maken van Canva om te komen tot oogverblindende ontwerpen?

Maken van huisstijl sjablonen voor je online marketing

Maak sjablonen en bespaar veel tijd bij je volgende ontwerpopdrachten.

GIF's maken

Hoe zet je afbeeldingen om in bewegende GIF-beelden voor je social media? En hoe kun je deze gebruiken in bijvoorbeeld je Instagram Stories?

Video's bewerken met Canva

We helpen je bij het bewerken van video's met Canva, zodat ruw materiaal wordt omgezet in volledige videodesigns.

Welke ontwerpen staan garant voor de beste resultaten op social media?

Welke soort ontwerpen scoren optimaal op social media? Ontdek de do's en dont's van pakkende social media content.

Canva geheimen voor designers

Ontdek advanced functies van Canva die alleen zijn opgetuigd voor professionele ontwerpers en pas deze gelijk toe voor jouw opdrachten.

Dag 1

Duur:

Ochtend- of middagdeel

Jouw online branding en principes van design

Tijdens de eerste dag van deze opleiding gaan we aan de slag met het vertalen van jouw huisstijl of idee naar een pakkende branding voor jouw online content zoals je advertenties en berichten op social media. We gaan aan de slag met Canva als tool om je eigen herkenbare stijl te creëren en nemen je mee in de mogelijkheden die deze tool te bieden heeft voor creatieve marketeers en designers.  

 

Dag 2

Duur: 

Ochtend- of middagdeel

Canva advanced designen

De 2e opleidingsdag staat in het teken van de advanced functies van Canva voor het optimaliseren van je designs en zelfs het maken van perfecte GIF’s, animaties en video’s. Ook ga je aan de slag met het maken van sjablonen voor je online marketing. Je leert alles over de anatomie van het perfecte ontwerp voor de verschillende social media platformen. 

DEZE OPLEIDING IS AANBEVOLEN VOOR JOU WANNEER

Goed om te weten...

Algemene
informatie shakehands

ALGEMENE INFORMATIE shakehands

ALGEMENE INFORMATIE shakehands

Zaken die fijn zijn om te weten. Wanneer de opleiding plaats zal vinden, de locatie, video opnames en onze één-op-één support. 

Op aanvraag.

Je kunt zelf kiezen of je de opleiding fysiek wilt volgen, of via een videoconference verbinding. De opleiding wordt gegeven vanuit onze opleidingsfaciliteit in Uden. Kies je voor het fysiek volgen van de opleiding, dan is eten en drinken inbegrepen tijdens de cursus.

 

De stof die wordt behandeld tijdens de fysieke opleiding is ook terug te vinden in de e-learning in de vorm van video’s. Zo kun je op je eigen tempo de opleiding nog eens terugkijken. Wel zo handig!

Deze opleiding wordt gegeven op startersniveau. Dit betekent dat je weinig tot geen ervaring hebt met het adverteren op Google. Wel is enige basiskennis in het vakgebied van online marketing aan te bevelen.

Deze opleiding wordt gegeven in groepsverband. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 10 deelnemers. 

NRTO_keurmerk
Shake Academy is officieel NRTO-geaccrediteerd opleider. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van een erkend instituut.

WAAROM SHAKE ACADEMY?

0 +
FANS
0 +
GESLAAGDE CURSISTEN
0 + JAAR
ERVARING
0 +
ONLINE DEELNEMERS

Sinds 2015 helpen wij starters, ondernemers, zzp’ers en (marketing) professionals in Nederland en België met het bijscholen van hun vakkennis over online marketing door het geven van de meest uitgebreide en gedetailleerde marketing trainingen in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers. Het maakt hierbij niet uit of je weinig ervaring hebt in deze beroepsgroep, of al langere tijd actief bent. 

We zijn in Nederland en België marktleider op het gebied van marketing trainingen en opleidingen over Meta (Facebook en Instagram). Alleen door continu te blijven investeren in onze kennis en vaardigheden, kunnen we deze positie behouden. Sinds 2018 zijn wij officieel lid van de Insights Hub van Facebook en zowel bij Google als Facebook Preferred Marketing Partner. Iedere vier weken hebben we contact met Facebook Benelux over de nieuwste ontwikkelingen, technieken en kansen voor de beroepsgroep.”

Mark Bongers

Oprichter Mark Bongers Academy BV