Facebook & Instagram - Shake Academy Skip to content

Opleiding

FACEBOOK

BUSINESS MASTERY

Video afspelen

Deze training vindt plaats verspreid over vier dagen. In groepen van zo’n 10 ondernemers. De trainingsdagen worden verdeeld over een drietal maanden.

Dag 1

Jouw social media marketing plan voor succes

We gaan GEEN marktonderzoek doen of een saai plan schrijven 😴. Wij leren je op basis van bewezen marketing strategieën, marketingpsychologie en marketingmodellen hoe jij een succesvol Social Media Marketing plan maakt. Een plan waarmee jij jouw concurrent voor blijft. Dit plan vertalen we concreet naar jouw Facebook campagne. Je weet dan precies welke materialen (teksten, foto’s/video’s, landingspagina’s, etc.) je nodig hebt om succes te behalen. 🚀 

Dag 2

Uitvoeren (instellen) van je Facebook advertenties.

Hoe zorg je ervoor dat jouw Facebook campagne 100% meetbaar is? Welke doelstelling voor je campagne selecteer je? Hoe bereik je de mensen die bereid zijn te kopen (doelgroepselectie)? Aan welke eisen moet een doelgroep voldoen? Hoeveel budget moet je inzetten om succesvol te zijn? Hoe kun jij doelgroepen en advertentiematerialen A/B-testen? 

Tijdens deze trainingsdag leer jij het advertentiesysteem tot in de kleinste details kennen. Niets blijft geheim. Dit alles zonder dat je technische kennis nodig hebt. Je leert hoe je jouw campagne op de allerbeste manier instelt en live zet. Na deze cursusdag staan je campagnes live en ga jij de eerste resultaten direct zien.

Dag 3

Analyseren & Optimaliseren van Facebook Campagnes

Je adverteert nu op Facebook, maar hoe analyseer je de resultaten? Welke data en cijfers zijn belangrijk? Wanneer zijn resultaten goed? Veel ondernemers hebben geen idee hoe ze een campagne moeten analyseren. En hoe kun je een campagne optimaliseren als je de data niet kan lezen? Niet natuurlijk! 

Daarom leren wij jou analytisch skills waarmee je jouw advertentieresultaten tot in de detail kunt beoordelen. Hierdoor kun je concrete verbeterpunten definiëren om je campagne verder te optimaliseren.

Hoe ga je om met de mensen die interesse hebben getoond in je producten/diensten maar niet gekocht hebben? We leren je in deze dag ook de beste retargeting technieken toepassen om ‘afhakers’ alsnog te overtuigen.

Dag 4

Opschalen van je Facebook campagnes

Je adverteert nu op Facebook, maar hoe zorgen we nu voor een exponentiële groei? Daarvoor zijn opschaaltechnieken. Door het juist inzetten van deze technieken hebben ondernemers, zoals als jij en ik, hun omzet weten verdubbelen of zelfs vervijfvoudigen. Kun jij met €100 advertentiebudget, €1.000 omzet realiseren dan kun jij ook met €1.000 advertentiebudget, €10.000 omzet realiseren. Hoe je dat doet? Dat laten we je zien. Geloof mij dit zijn geen sprookjes, maar kei hard bewezen strategieën. 

VEELGESTELDE VRAGEN shakehands

VEELGESTELDE VRAGEN shakehands

VEELGESTELDE

VRAGEN shakehands

Het Facebook Mastery Porgramma is opgezet voor ondernemers die het basisniveau Facebookmarketing beheersen. Wij gaan je niet leren hoe je een Facebookpost op je pagina zet, of hoe je een bericht promoot. Ik ga er vanuit dat je over dergelijke basisvaardigheden beschikt, wanneer je deelneemt aan dit programma. Vanuit daar gaan we namelijk de diepte in. Dit vergt voor jou als cursist een bepaalde motivatie en instelling, want je krijgt ook opdrachten van ons die je zult moeten maken. Ben jij gemotiveerd en beheers je de basis, dan past dit online programma bij jou. Twijfel je of jouw kennisniveau past binnen het Facebook Mastery Programma? Stuur ons dan even een e-mail via info@markbongers.nl of bel met ons via +31 (0)4 13 – 39 52 41.

Het Facebook Mastery Programma is geen programma voor techneuten. Natuurlijk leer je wel heel praktische zaken, zoals uitgebreid adverteren op Facebook, het plaatsen van een pixel op je website en het insluiten van een Facebookvideo, maar je hoeft geen programmeur te zijn. We doorlopen alles stap voor stap.

De meeste bedrijven hebben niet veel fans. Kijk maar eens naar de concurrenten om jou heen. Hoeveel fans hebben zij? Als het programma alleen geschikt zou zijn voor bedrijven met veel fans, dan zouden er weinig deelnemers beschikbaar zijn. Bovendien is er juist nog veel winst uit je Facebookmarketing te halen wanneer je jouw groei nog moet doormaken. Wanneer je beschikt over het basisniveau Facebookmarketing dan kun jij deelnemen aan dit programma. Dat wil zeggen: je weet hoe je een pagina kunt onderhouden met berichten, hoe je een omslagfoto wijzigt en hoe je bijvoorbeeld een bericht promoot. 

De video’s uit het Facebook Mastery Programma worden door Facebook ondernemer en oprichter Mark Bongers gegeven, samen met collega Stijn van Hout (specialist social media campagnes).

Deze vraag wordt vaak gesteld, omdat ondernemers Facebook niet associeren met zakelijke doelgroepen. Stop met die illusie, het programma is juist geschikt voor business-to-business bedrijven! Kijk naar mijn bedrijf. Ik richt mezelf niet op particulieren, maar toch haal ik 100% van mijn omzet uit Facebook. Met Facebook kun je enorm gericht jouw doelgroep bepalen om jouw marketingactiviteiten op te richten. Ja, ook veel gerichter dan LinkedIn.

Als professional het online programma volgen is een goede keuze. Hoewel ik zelf academicus ben, houd ik niet van alleen maar een theoretische benadering. Het programma is super praktisch, maar wel theoretisch onderbouwd. Hierdoor leer je Facebook marketing zodanig toepassen dat jouw werkgever deze investering heel snel terugverdient. Het programma is behalve voor ondernemers geschikt voor (online) marketeers, social media adviseurs, communicatieprofessionals en commercieel medewerkers. Met het online programma vang je 2 vliegen in 1 klap: jij een certificaat (handig voor je CV) en voor je werkgever is de investering fiscaal aftrekbaar

Wat klanten over ons zeggen

Waar wij het met ons Shake team elke dag voor doen. 

Wacht niet langer...

FACEBOOK BUSINESS MASTERY shakehands

FACEBOOK BUSINESS
MASTERY shakehands

FACEBOOK BUSINESS MASTERY shakehands

Als ondernemer kun je niet meer zonder kennis over Facebook marketing. Laat je dus niet voorbij lopen door je concurrentie.
3997,-
4 live trainingsdagen via Zoom en opnames
1 jaar toegang tot het online Facebook & Instagram Business Programma
1 Jaar toegang tot de Facebook ondernemerscommunity
Persoonlijke feedback van experts voor jouw advertentiecampagnes
Community support (wekelijkse Q&A), feedback, netwerk en leer van andere ondernemers
Toegang tot checklisten, blauwdrukken van landingspagina's, advertenties en meer.
Boek: 'Ondernemen op Facebook' bestaande uit 528 pagina's.

FACEBOOK BUSINESS MASTERY shakehands

Reserveer via onderstaand formulier vrijblijvend jouw plek voor de Facebook Business Mastery. Na het invullen van het formulier bellen we je voor een intakegesprek. Dit om je definitieve niveau te bepalen.